maanantai 23. tammikuuta 2012

VIIKONLOPPUN TAPAHTUMAT

Perjaintai koitti viimeinkin ja pääsin lähtemään kohti Tamperetta ja Leijonakuningas 3D ensi-iltaa. Vaikka tarina oli tuttu jo vuosien takaa, oli tarinan näkeminen valkokaankaalta uskomattoman hienoa! Jälleen kerran Mufasan kuolemaa itkettiin, fiilisteltiin tuttujen laulujen tahtiin ja naurettiin kyyneleet silmissä Timonin ja Pumban toilailuille.


Perjantain muuta ohjelmaa oli viisi ja puolituntia matkustamista ympäri Suomen maata. Kyllä se hieman alkaa jo puuduttaa, vaikka kuinka tykkääkin reissaamisesta. Illalla rentouduttiin vielä yhden elokuvan parissa ja sitten maistuikin uni, ainakin melko hyvin.


Sunnuntaina jännitettiin kaveriporukalla presidentinvaalien ensimmäistä kierrosta ja katsottiin huikea elokuva The Prestige. Vaikka ei muuten ehkä politiikasta piittaisikaan on hienoa huomata kuinka monet suomalaiset jaksavat kuitenkin innostua presidentinvaaleista. Edes jonkilaista kiinnostusta yhteiskuntaa kohtaan! Hyvä suomalaiset!


Sunnuntai-iltana iski jälleen hirvittävä ajatustentulva pääni läpi, enkä sitten saanut kunnolla unta. Sitä samaa vanhaa ihmistähän minä ajattelin ja pyörittelin mielessäni. Ei mitään uutta ajatusta, mutta huomattavan paljon lisää valvottuja tunteja. No, nukuttaapa sitten ainakin tänään!



2 kommenttia:

  1. Oletko koskaan huomannut, miten paljon Leijonakuningas muistuttaa Hamletia?

    VastaaPoista
  2. juu, kyllä sitä on tullut pohdittua niin yksin kuin kavereidenkin kanssa :)

    VastaaPoista