lauantai 7. tammikuuta 2012

ALKU

Jälleen kerran aloitan uuden blogin. Tällä kertaa ois ideana kirjoittaa omasta elämästä ja mielenkiemuroista, kuten nimikin jo kertoo. Katsotaan mihin tämä tästä sitten kehittyy, vai kehittyykö mihinkään.

Mun elämäni on taas muuttunut yksinkertaisesta varsin monimutkaiseksi. Vielä pari kuukautta sitten kaikki tuntui helpolta, eikä mikään stressannut. Liian hyväähän se tietenkin oli, että se ois voinu kestää sellasena yhtään pitempään. Nyt elämä on taas omien ajatusteni ja aivotoimintani tähden muuttunut hankalaksi ja ylitsepääsemättömäksi. En valita sinänsä sitä, että elämäni ei ole helppoa, vaan ihmettelen, miksi ihmisen mielen on tehtävä omasta elämisestään niin kovin hankalaa. Jos joku toinen ei ole hankaloittamassa elämää, onneksi omat ajatukset osaavat muuttua kieroiksi ja tekevät elämisestä taas asteen verran vaikeampaa.

Mikä nyt sitten saa ajatukseni niin kovin sekaisiksi? Sama vanha laulu, eli ihmissuhteet. Voisiko joku joskus selittää kattavasti miten ongelmatilanteita ihmissuhteissa ratkotaan helposti ja yksinkertaisesti, ilman että siitä aiheutuu hirmuisesti päänsärkyä ja levottomuutta? Ehkä nää vaan on niitä asioita, joissa elämä opettaa ja joiden ratkaisuun tarvitaan heittäytymistä ja riskinottoa. Juuri nyt tällainen toiminta ei suuremmin innosta, joten tyydyn ainakin vielä toistaiseksi pohtimaan näitä asioita pienen pääni sisällä. Katsotaan mitä aamu taas tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti