lauantai 14. tammikuuta 2012

HÄÄUNELMIA

Jälleen kerran eksyin koko yöksi katselemaan Nelosen netti-tv:stä Hulluna häämekkoihin ohjelmaa. Hääpuvut ovat suurin heikkouteni, ja nuoresta iästä huolimatta olen käynyt katsomassa ja sovittamassa kymmeniä hääpukuja. Tänä viikonloppuna Helsingin Vanhassa Satamassa olisi ollut häämessut, jotka jouduin jättämään väliin muiden kiireiden tähden, joten ehkäpä tämä hääohjelmien katsominen on lohdutusta suurelle menetykselle.


Tähän mennessä olen löytänyt jo muutaman hyvän ehdokkaan hääpuvukseni. Eli enää puuttuu vain sulhanen. Pikku homma siis.


Vaikka hääni eivät ehkä olekaan edessä aivan lähivuosina on mielestäni ihana käydä sovittamassa pukuja, sillä lopulta kuitenkin saa käyttää vain yhtä, joten miksi ei kokeilisi monia vaihtoehtoja, kun se vielä on mahdollista, ja sitä paitsi, eikö jokaisen tytön unelma ole mennä naimisiin kauniissa puvussa?
Nyt vain pitää unelmoida kunnes, se oikea päivä koittaa ja pääsen todella astelemaan alttarille unelmien puvussani ja sanomaan "Tahdon", unelmieni miehelle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti