perjantai 13. tammikuuta 2012

HERMOSTUNEISUUTTA

Eilen illalla olin jälleen iltalukion jälkeen niin väsynyt, etten jaksanut enää edes kirjoittaa uutta merkintää blogiin. Hyvä puoli tällaisessa kuolettavassa väsymyksessä on se, että en enää pysty miettimään mitään asioita illalla, koska simahdan heti kun pääni tyynyyn saan. Mikä helpotus!



Tänään sain juosta ympäri Lahtea hirveässä lumisateessa, hoitamassa kaiken maailman asioita. Onneksi nyt työharjoittelupaikka Launeen koululla on selvä ja ensimmäisen ja samalla kaikkien seitsemän viikon lukujärjestys on nyt selvillä. Nyt vain innolla odottamaan harjoittelun alkua ja sitä että pääsen ohjaamaan lapsille oikeita liikuntatunteja. Enää kolme viikkoa ja se alkaa.



Ennen työharjoittelun alkua, meillä on vielä koulussa ensi keskiviikkona lasten liikuntatapahtuma, jossa teemana on Disney. Minun ryhmäni luo lapsille Ihmemaan ja minä olen Liisa. Toivottavasti lapset tykkää ja kaikilla on kivaa, järjestelyt ovat nimittäin vielä pahasti kesken. Tämä viikonloppu on siis uhrattava koulutöille, mutta se onkin sitten viimeinen tänä keväänä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti