tiistai 6. maaliskuuta 2012

PITKÄSTÄ AIKAA

Pieni hetki vierähti, ilman että kerkesin kirjoittaa tänne, mutta nyt koitan taas olla hieman aktiivisempi tämän kirjoittelun kanssa. Katsotaan miten käy.

Viime viikko sujui Levillä hiihtoloman ja laskettelun merkeissä. Ilma oli mitä ihanin ja seura tietenkin myös. Jo kolme vuotta kestänyt perinne, lähteä parhaan ystäväni ja hänen perheensä kanssa Lappiin laskettelemaan, sai jälleen hyvän jatkon. Suuret kiitokset heille, että sain jälleen olla mukana!

Loman jälkeen paluu työssäoppimaan, ei sujunutkaan aivan ongelmitta, vaan olen nyt kipeänä ja joudun tekemään tänään kaikkeni, jotta olisin huomenna valmis vetämään ylä-asteelaisille liikuntapäivän. Toivottavasti tauti hellittää ja pääsen taas tosi toimiin!

Tänään luvassa siis vain makoilua ja muutama hyvä elokuva, eiköhän tämä tästä!

Loppuun vielä muutama kuva Levin lomalta!



2 kommenttia:

  1. Levi on kaunis paikka. Itseä tosin hymyilyttää, sillä tahdoin sieltä pois ja lähden. :) Monelle muulle se on paikka, jossa on tapahtunut paljon hyvää. Minulle se on entistä kotiseutua, jossa ahdistun, jos oleilen siellä liikaa.

    Mutta on hauskaa ajatella, että joku näkee minulle tutut puut ja tunturit uusina, ja ihmeellisinä. Ja hyvä että joku arvostaa sitä seutua. Kyllä sitä itsekin nyt arvostaa enemmän, kun siellä ei ole.

    Mukavaa, että sinulla on ollut hauskaa, sitä ei koskaan voi olla liikaa. Ja blogisi perusteella, ansaitsit lisää hauskanpitoa. Toivon, että saatkin sitä.

    VastaaPoista
  2. Kuinka joku voi jättää niin kauniin paikan kuin Levi?! En tosin itsekään pystyisi kuvittelemaan elämää Lapissa, kaipaan "suuria" kaupunkeja aivan liikaa.

    Kiitos, olin todella loman tarpeessa ja kai sitä nyt jaksaa viimeiset kaksi kuukautta puurtaa koulussa.

    VastaaPoista