torstai 8. maaliskuuta 2012

ROAD TRIP

Tänään aurinkoisen päivän kunniaksi päätimme kavereiden kanssa lähteä autolla kohti Ryttylää, tuota kylien kruunaamatonta kuningasta! Kotiseutukierros, grillailua ja järjettömän paljon naurua, sitä oli tämä ilta täynnä. Parempaa reissua, en ole pitkään aikaan tehnyt, jos Levin reissua ei lasketa mukaan, ja oikeastaan vaikka laskettaisiinkin, on vaikea sanoa kumpi voitti. Ryttylässä on vain sitä jotain, joka vetoaa.


Kävimme laavulla paistamassa makkaraa, vierailimme kotikyläni yli 100-vuotiaassa kaupassa, kävimme ajamassa vanhan kouluni pihalla (minä sain ajaa!!), tarkistimme vanhan kotini remonttitilanteen ja kuvasimme kuuta. Päästyämme pois Ryttylästä poikkesimme vielä Riihimäellä isäni luona ja siitä matka jatkui, ah niin ihanaan, Lappilaan, jossa kurmaisimme kupit sumppia suuhun ja matka jatkui takaisin Lahteen. Matkaa säestivät radio, The Rolling Stones ja tietenkin takapenkin acapella-kuoro, tarkemmin ilmaistuna minä.


Huomenna hauskuus jatkuu liikuntapäivän merkeissä ja iltapäivällä näen isoveljeni pitkästä aikaa! Toivottavasti huomen illalla fiilikset ovat yhtä hyvät kuin tänään.

näin kivaa meillä siis oli!

Ja tähän vielä kappale, jonka kanssa voi yrittää tavoittaa sen tunnelman, joka meillä tänään sierran kyydissä oli




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti